ΓΙΝΕ Ο ΠΙΟ ΥΓΙΗΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ…ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΛΑ


QUOTE_1

 Ξερω οτι δε νιωθεις καλα με τον εαυτο σου. Ξερω οτι θελεις να αλλαξεις.

Δεν θα ειμαι αυτηπου θα σου πω οτι πρεπει να αγαπησεις τον εαυτο σου οπως ειναι.


Κανε αυτη την αλλαγη που τοσο θελεις… Να ο τροπος 😉 

Συνήθως οι σκέψεις που σε οδηγούν στο συμπέρασμα “θέλω να χάσω βάρος” είναι περίπου αυτές:

Wake up.png


Ιδού λοιπόν οι λύσεις:

PicMonkey Sample_5

Αν νιώθεις ότι θες να φας επιδόρπιο, καν’το. Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα το να περιορίζεις τον εαυτό σου. Οι “περιορισμοί” είναι κάτι εφήμερο. Εσύ προσπαθείς να φτιάξεις έναν τρόπο ζωής που θα κρατήσει για πολύ! Δεν νομίζω να θες να τρως μισό κουνουπίδι για βραδινό σε όλη σου τη ζωή!


picmonkey-sample.jpg

Καλή η αερόβια άσκηση, αλλά αν αγαπάς το φαγητό όπως εγώ δεν είναι αυτή η άσκηση που χρειάζεται να κάνεις συνέχεια. Η πιο αποτελεσματική επιλογή που έχεις, είναι να χτίσεις μυς. Δεν είμαι ειδικός…αλλά οι μυς καίνε περισσότερες θερμίδες. Ναι καλά κατάλαβες, υπάρχει τρόπος να τρως περισσότερο.


picmonkey-sample_3.jpg

Το νούμερο στη ζυγαριά κάποιες φορές είναι καλό να ανεβαίνει.

Θα το γυρίσω λίγο στο επιστημονικό και θα σας πω ξανά αυτό που μάλλον ήδη ξέρετε:  ΕΝΑΣ ΜΥΣ ΖΥΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ. Άρα, το να βάζετε κιλά σημαίνει ότι αυξάνετε τη μυική σας μάζα.


PicMonkey Sample_2

Μάθε να μαγειρεύεις (και δεν εννοώ μακαρόνια). Ίσως είναι το πιο σημαντικό από όλα τα προηγούμενα, επειδή μόνο έτσι μπορείς να γνωρίζεις τι πραγματικά βάζεις μέσα στο σώμα σου.


picmonkey-sample_4.jpg

Να έχεις γύρω σου ανθρώπους που ενθαρρύνουν την προσπάθειά σου. Το να ακούς συνεχώς αρνητικά ή αποθαρρυντικά σχόλια συνεχώς μόνο πίσω θα σε πηγαίνει. Επομένως, αν κάποιοι “σνομπάρουν” αυτό που κάνεις σταμάτα να συναναστρέφεσαι μαζί τους ή απλά αγνόησέ τους.


picmonkey-sample_1.jpg


DSC01217Στειλτε e-mail, facebook και  instagram για ερωτησεις ❤

 

Να έχεις αυτοπεποίθηση και να κάνεις αυτό που αγαπάς

signature