ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ HEALTHY LIFESTYLE ΣΟΥ (4 girls)

Το ξέρω όλες ήμασταν εκεί ή είμαστε ακόμα…

Το αιώνιο ερώτημα…

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ FITNESS ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ


πώς μπορείς να μη χάσεις αυτό το “κίνητρο”


Πίστεψε το ή όχι… είναι πολύ πιο δύσκολο για μία γυναίκα, να πετύχει τέτοιου είδους στόχους… εννοώ στόχους που έχουν να κάνουν με τη φυσική κατάσταση.

Τι κάνεις λοιπόν γι’ αυτό?


Ορίστε κάποιοι τρόποι ώστε να συνεχίσεις αυτήν την προσπάθεια και να μην τα παρατήσεις όπως οι περισσότεροι κάνουν…

DSC01312

Make it fun!

Εμείς οι γυναίκες βαριόμαστε πολύ εύκολα! Η όρεξή μας διατηρείται για 1-2 εβδομάδες και μετά αρχίζουν και δυσκολεύουν τα πράγματα. ΛΥΣΗ: Βρες τον τύπο γυμναστικής που σου αρέσει ή βρες ένα Fitness Buddy. Προσωπικά έκανα το δεύτερο και η διαφορά είναι τεράστια! Το ότι πιέζετε ο ένας τον άλλο και γελάτε με κάθε χαζομάρα που συμβαίνει είναι ένα τεράστιο συν στην όλη διαδικασία.


Σταματα να βρισκεις “γυναικειες” δικαιολογιες

Οκ. Το καταλαβαίνω ότι μία μέρα της περιόδου σου είναι απλά σκέτο βασανιστήριο. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Δε γίνεται να μη γυμνάζεσαι για μια ολόκληρη εβδομάδα επειδή ξέρεις ότι σε 5 μέρες θα αδιαθετήσεις … ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ❤ Σκέψου το λίγο… Πώς είναι δυνατό να προπονείται ένας αθλητής με πολύ δυσκολότερο πρόγραμμα από εσένα, και να μη μπορείς εσύ?

Στο “Πλάνο Γυμναστικής” σου (που ελπίζω ήδη να έχεις φτιάξει) φρόντισε να συμπεριλάβεις έξυπνα τις ημέρες περιόδου σου, ώστε να μη μένεις “αγύμναστη” για πολύ.

Τα αποτελεσματα ερχονται πολυ γρηγοροτερα στους αντρες

Έτσι είναι τα πράγματα και δε μπορείς να τα αλλάξεις. Καλώς ή κακώς, από άποψη φυσικής κατάστασης τα αγόρια μας είναι αστέρια. Το σώμα τους αναπτύσσει πολύ γρηγορότερα μυς . Γι’αυτό μέσα σε ένα μήνα ο πρώην σου έγινε fit and fabulous (παρόλο που και οι δύο πηγαίνετε γυμναστήριο συγχρόνως) ❤

DSC01280

 

Αν δεν εχεις εναν πραγματικο λογο για τον οποιο γυμναζεσαι…απλα σταματα το

Short and Simple 😉

Σταματα να ανεβαινεις στη ζυγαρια (καθημερινα)

Ως γυναίκες κάνουμε πολύ περισσότερη κατακράτηση υγρών από τους άντρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο αριθμός στη ζυγαριά να ανεβαίνει. Έτσι το μόνο που πετυχαίνεις με το να ζυγίζεις τον εαυτό σου ξανά και ξανά, είναι να αποθαρρύνεις την ίδια την προσπάθεια σου.

DSC01337

Πραγματικα ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Το ότι σταματάς και ξεκινάς ξανά και ξανά, σημαίνει ότι δεν αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου. Είναι τόσο κλισέ και το έχω πει άπειρες φορές, όμως έτσι είναι. Το θέμα δεν είναι να γυμνάζεσαι για να έχεις τον τέλειο κώλο και τους τέλειους κοιλιακούς,

DSC01316

 

Να έχεις αυτοπεποίθηση και να κάνεις αυτό που αγαπάς

signature