ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα της έλεγα,

…Μην ανησυχείς θα καταφέρεις να βρεις τον τρόπο να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους στη ζωή σου, εκείνους που αξίζει να κρατήσεις και εκείνους που χρειάζεται να αφήσεις


…Μη βιάζεσαι θα βρεις αυτό που αγαπάς. Και αν δεν το βρεις μη χαθείς. Αν δεν το βρεις θα το φτιάξεις.


…Μην κατηγορείς τα αγόρια που συμπεριφέρονται έτσι… δε ξέρουν ακόμα. Δε ξέρουν πως να εκφράσουν το θυμό, τη λύπη τους. Δε γνωρίζουν τον εαυτό τους και η αλήθεια είναι πως ούτε και εσύ τον γνωρίζεις.

DSC01461.JPG


…Άσε την καρδιά σου να σε πάει όπου θέλει αυτή, επειδή ακόμα και αν προσπαθήσεις να πράξεις λογικά, πάντα στην αρχή θα επιστρέφεις. Εκεί που σου έλεγε η καρδιά σου να πας.


…Οι γονείς σου έχουν σε πολλά πράγματα δίκιο αλλά όχι σε όλα. Μην κάνεις πάντα αυτό που θέλεις, αλλά μη σταματάς να αγωνίζεσαι και να διεκδικείς αυτά που επιθυμείς.


…Βρες τρόπους να κάνεις το μυαλό σου να ταξιδέψει. Να ξεφύγει από τη μουντή καθημερινότητα. Μην αφήνεις τις σκέψεις σου να σε μιζεριάσουν.


…Αν είσαι διαφορετική από τους άλλους μην προσπαθήσεις να αλλάξεις. Για κάποιο λόγο φτιάχτηκες έτσι. Φρόντισε να τον ανακαλύψεις.

DSC01457.jpg


…Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν είναι τέλειο, και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει. Κάποιες φορές δεν θα δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κάποιες φορές όλα θα είναι λάθος. Η προσπάθεια όμως δε σταματάει εκεί. Πάντα μαθαίνεις τα περισσότερα όταν περνάς τις δύσκολες στιγμές.


Τέλος…

Μην προσπαθήσεις να ακολουθήσεις τις συμβουλές μου. Κανε λάθη. Άσε τους ανθρώπους να σε επηρεάσουν. Άσε την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, να ενθουσιαστεί και μετά να σπάσει. Μόνο έτσι θα μάθεις. Μόνο έτσι θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

 

 

Να έχεις αυτοπεποίθηση και να κάνεις αυτό που αγαπάς

signature