Το Αποτέλεσμα Θέλει Διατροφή

Processed with VSCO with a5 preset

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πιο φαγητό, σνακ καίει το λίπος.

Processed with VSCO with a5 preset

Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό από την αρχή δεν υπάρχουν τρόφιμα που να καίνε το λίπος αλλά υπάρχουν τρόφιμα τα οποία αυξάνουν τις καύσεις του μεταβολισμού μας.


Processed with VSCO with a5 preset


Το νόημα είναι να ακολουθούμε ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής έτσι ώστε να βλέπουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα παράλληλα με προπονήσεις.


Όμως μην επαναπαύεστε , μετά από ένα σημείο ο μεταβολισμός αρχίζει να ‘’μπλοκάρει’’ διότι συνηθίζει στις τροφές που του δίνουμε και προσθέτοντας εδώ ότι έτσι συμβαίνει και στα προπονητικά προγράμματα, χρειάζεται να αλλάζουν ανά τακτά διαστήματα έτσι ώστε να βλέπουμε συνέχεια πρόοδο.

Processed with VSCO with a5 preset

Το κλειδί είναι να κάνουμε κάποιες θυσίες για να βαδίζουμε όλο και περισσότερο προς τον στόχο μας.

Processed with VSCO with a5 preset


💪🏻  Αν το βάλετε στο μυαλό σας τότε μπορείτε να το  πετύχετε.

💪🏻  Αν πάλι είστε φοιτητές/τριες και δεν έχετε χρόνο να μαγειρεύετε ή να τρώτε υγιεινά γενικώς τότε έχετε πάλι εξίσου αρκετές επιλογές από μαγαζιά με υγιεινό και θρεπτικό φαγητό καθώς στις μέρες πλέον έχουν μια αύξηση τα βιολογικά προϊόντα , υγιεινά σνακ ,φρέσκοι χυμοί και ούτω κάθε εξής.

💪🏻 Ακόμα όμως και αν δεν διαθέτετε ‘’budget’’ για να τρώτε τις ποσότητες και τις θερμιδικές ανάγκες σας μπορείτε να αγοράζετε για πρωτεΐνη αυγά , για υδατάνθρακες βρώμη ακατέργαστη και από λιπαρά ξηρούς καρπούς.

Processed with VSCO with a5 preset


Το καλό είναι πως αν έχουμε θέληση για όλα υπάρχουν λύσεις. Αρκεί βέβαια να έχουμε υπομονή και κίνητρο  για να συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τις δυνατότητες του σώματος μας.

Processed with VSCO with a5 preset


Κλείνοντας το πιο σημαντικό είναι να συμβουλευτούμε κάποιον διατροφολόγο πριν ξεκινήσουμε οτιδήποτε καθώς το διαδίκτυο έχει άπλετες πληροφορίες αλλά με κενές γνώσεις  κάτι το οποίο μπορείτε να το ξεδιαλύνετε μιλώντας με τον διατροφολόγο σας για τις καθημερινές σας συνήθειες, αγαπημένα φαγητά, δυσανεξίες και ώρες προπόνησης  διότι όλα μετράνε στο πως θα βγει το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.


23172937_1598784086826268_4215550088905791356_n
Μπορείτε να βρείτε τον Γιάννη Παρασίδη στο
Instagram@johnparasidisfitness και στο
FacebookSuxronisths Cocauana Mc Paras