♂ | Γιατι τους αγαπαμε

Όσο και να βάζουμε πρώτο τον εαυτό μας…Όσο και να παριστάνουμε ότι δεν τους έχουμε ανάγκη, η αλήθεια είναι άλλη. Μπορείς να την αρνείσαι όσο θες, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πάτησες το link για να διαβάσεις αυτό το post…Don’t feel bad … Όλες το ίδιο κάνουμε…

ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ

Και να το “γιατί” 😉


Οταν ειναι ερωτευμενοι κανουν τα παντα για να ειμαστε χαρουμενες

Οκ μπορεί να γκρινιάζουμε για το πως συμπεριφέρονται, για το ότι κάποιες φορές μας αγνοούν. Όμως το ότι συναναστρέφεσαι με κάποιον ο οποίος δεν έχει ως προτεραιότητα εσένα , σε κάνει αυτόματα τη «χαμένη» της υπόθεσης και εκείνον τον έξυπνο. Ποιος ο λόγος να είσαι με κάποιον ο οποίος ενδιαφέρεται για ‘σένα στο “περίπου” ? Εννοείται πως η τελική απόφαση θα είναι δική σου , όμως οποία και να είναι αυτή, φρόντισε να μην συμπεριλαμβάνει προσδοκίες ή τουλάχιστον, να συπεριλαμβάνει τις σωστές προσδοκίες.

Processed with VSCO with  preset


Πραγματικα δεν τους ενδιαφερει (τουλαχιστον τους περισσοτερους), το πως ειναι η εμφανιση τους και αυτο τους κανει ακομη πιο ομορφους.

Μας προστατευουν…

Ξέρω, ξέρω, θα μπορούσαμε να συζητάμε πολύ ώρα για το ότι μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν άντρα… Είτε σου αρέσει όμως είτε όχι, από τη μία πλευρά, ένας άντρας είναι το άτομο που μπορεί να σου προκαλέσει τα πιο άσχημα σωματικά τραύματα. Από τη άλλη όμως, είναι και το άτομο, που μπορεί να σε “σώσει” από αυτά.


Το γουστο τους συνεχως σε εκπλησσει και σε κανει να αναρωτιεσαι πως το απεκτησε, τη στιγμη που εσυ εισαι αυτη που scrollarει ωρες στο Instagram για να βρει τι θα φορεσει.

Processed with VSCO with  preset


Αντιλαμβανονται καθε κατασταση, με πολυ διαφορετικο τροπο απο τις γυναικες.

Βλέπουν και αναλύουν πολύ πιο απλά κάθε πρόβλημα, βοηθώντας μας να σταματήσουμε τις υπεραναλύσεις και να δούμε κάποια πράγματα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θέλουμε να είναι.

Processed with VSCO with  preset
Processed with VSCO with preset

Αγαπανε αληθινα τον εαυτο τους, με ολες τις αρνητικες και θετικες επιπτωσεις αυτου.

Πολλές και πολλοί το παρεξηγούν και συνήθως το κρίνουν. Ας αλλάξουμε όμως τρόπο σκέψης. Ας χρησιμοποιήσουμε την αγάπη που οι άντρες δείχνουν στον εαυτό τους ως έμπνευση, ώστε και εμείς ως γυναίκες να τον αγαπήσουμε.

Processed with VSCO with  preset


Ο καθένας είναι ξεχωριστός και έχει πολλαπλά ταλέντα. Είτε είναι άντρας, είτε είναι γυναίκα. Αυτά όμως τα 6 facts, είναι μια πραγματικότητα η οποία μας αρέσει και μας κάνει ευτυχισμένες.

Processed with VSCO with  preset

Να έχεις αυτοπεποίθηση και να κάνεις αυτό που αγαπάς

signature