☽ 4 ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ INSTAGRAM+ MARKETING TIPS ☾

Instagram_logo.svg

Το Instagram σήμερα δεν είναι κατάλληλο μόνο για φωτογράφους. Marketing, διασκέδαση, video, μπορείς να βρεις τα πάντα εκεί. Αν ακόμα δεν έχεις βρει έξυπνους τρόπους να χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, σου έχω έτοιμες κάποιες ιδέες 😉


ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ

Στην εποχή μας, τα πάντα μπορούν να απαθανατιστούν σε μία φωτογραφία ή σε ένα σύντομο βίντεο. Γιατί να κρατάς το πάθος σου μόνο για τον εαυτό σου? Δείξε στο κόσμο τι αξίζεις. Φτιάξε ένα account αφιερωμένο στο αντικείμενό σου και προώθησε έξυπνα τη δουλειά σου. Και που ξέρεις? Με τον καιρό μπορεί να σε βρει ο κατάλληλος άνθρωπος και να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα.

unnamed


ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ

Αν έχεις χάσει το motivation σου αυτός είναι ο τρόπος να το ξαναβρείς. Κάθε μέρα κάνουμε scroll στο feed μας και εκθέτουμε τον εαυτό μας σε άπειρες άχρηστες πληροφορίες. Θέλεις να βελτιώσεις φυσική κατάσταση? Θέλεις να ανανεώσεις το στυλ σου? Θέλεις να μάθεις να μαγειρεύεις? Υπάρχουν αμέτρητα instagram accounts, που ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Η έμπνευση είναι στα πόδια σου και περιμένει. Να κάποια άτομα που βοήθησαν εμένα:

  1. Fitness: @rocamoon
  2. Fashion: @emitaz 
  3. Μαγειρική: @frommybowl

buy-instagram-likes-300x160


ΧΤΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείς να χτίσεις βάσεις. Τα περισσότερα άτομα σήμερα επιλέγουν να φτιάξουν κάτι δικό τους. Για παράδειγμα, ένα προϊόν. Ένα από τα βασικά προβλήματά τους όμως, είναι ότι δεν έχουν το κοινό για να προωθήσουν τη δουλειά τους. Ξεκίνα λοιπόν. Μεγάλωσε των αριθμό των follower σου και ίσως στο μέλλον τους χρειαστείς. 

o-INSTAGRAM-facebook


ΒΓΑΛΕ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Υπάρχουν δυό βασικοί τρόποι για να το πετύχεις:

☯ Έχεις ήδη έτοιμο ένα προιόν ή μία υπηρεσία? Να κάποιες ιδέες για να κάνεις το marketing να λειτουργήσει:

  1. Instagram Ads, ή αλλιώς οι διαφημίσεις του Instagram. Με 3€/μέρα μπορείς εύκολα να κάνεις περισσότερους ανθρώπους να βρουν το λογαριασμό σου.

  2. Συνεργάσου με άλλους χρήστες και ζήτα τους σε κάνουν tag είτε σε ένα post, είτε σε ένα story τους. Φυσικά, πρέπει και εσύ να κάνεις το ίδιο.

  3. Στείλε το προϊόν σου σε ένα χρήστη που ήδη έχει μεγάλο αριθμό ακόλουθων ώστε να το κάνεις γνωστό σε μεγαλύτερο κοινό.

  4. Κάνε ένα Giveaway. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το προωθήσεις, παρά μέσα από το story σου!

☯ Γίνε εσύ το άτομο το οποίο θα προωθεί προιόντα άλλων και θα πληρώνεται γι’αυτό. Δύο είναι οι προϋποθέσεις για να πετύχεις κάτι τέτοιο:

  1. Μεγάλωσε το κοινό σου.
  2. Επικέντρωσε το account σου σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Για να σε επιλέξει μία εταιρεία θα πρέπει να δει ότι ασχολείσαι αποκλειστικά με το αντικείμενό της.

40d2d2e8d1f00b8147b9f58e49bface8--food-photo-funny-sayings

όπως και να χρησιμοποιήσεις το Instagram, προσωπικά θα ήθελα να σου πω ένα πράγμα…

Είναι απλά ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ένα μέσο που μπορείς να το χρησιμοποιήσει για τα δικά σου συμφέροντα. Μην εθίζεσαι, αλλού είναι η ομορφιά! 

Να ξέρεις ΓΙΑΤΙ το χρησιμοποιείς και να ελέγχεις το ΠΟΤΕ το χρησιμοποιείς 😉


Πάντως το δικό μου Instagram είναι εδώ… Αν θες… 😛

Να έχεις αυτοπεποίθηση και να κάνεις αυτό που αγαπάς ❤

signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s